Német fordítás

Német szakfordító GyőrbenHivatalos német fordítás Győrben, érettségi bizonyítvány, erkölcsi bizonyítvány, anyakönyvi kivonat fordítása akár aznap, barátságos árakon!

A német nyelv az Európai Unió legnagyobb nyelve, ezt beszélik a legtöbben Európában. Ebből kifolyólag, valamint Ausztria és Németország közelsége miatt hazánkban is rengeteg német fordítás készül. Ha Önnek is erre van szüksége, bennünk megtalálta megbízható partnerét. Nem titok, hogy a határ másik oldalán minden sokkal többe kerül, velünk időt és pénzt takaríthat meg a hét minden napján!

Milyen fordításokat készítünk?

Irodánk pontos, precíz német-magyar vagy magyar-német fordításokat készít, mindezt rendkívül barátságos áron és gyorsan. Legyen szó akár szakszövegek fordításáról, műszaki, jogi vagy orvosi szövegről, mi mindent megteszünk azért, hogy megszolgáljuk a belénk fektetett bizalmat!

Hivatalos fordítás pecséttel

A legtöbb bizonyítvány mindössze 8.500 Ft és 24 órán belül kész!

  • érettségi bizonyítvány
  • szakmunkás bizonyítvány
  • erkölcsi bizonyítvány
  • diploma, oklevél
  • kamarai igazolás
  • cégkivonat (6.500 Ft/oldal)

Alapító okiratot, bírósági papírokat (végzés, határozat, ítélet) általában 2,40-3,20 Ft/karakter áron szoktunk fordítani, ennek az az oka, hogy a német szöveg általában 10%-al hosszabb, mint a magyar, s mi a célnyelvi karaktereket vesszük figyelembe az elszámolás során.

Keressen fel minket, ha érettségi bizonyítvány, erkölcsi bizonyítvány, születési vagy házassági anyakönyvi kivonat, kezelési útmutató, alapító okirat vagy orvosi igazolás fordítására van szüksége, az anyanyelvi német fordítóink által elkészített változatot a lehető legrövidebb időn belül kapja majd vissza.

Az általunk készített német fordításokat eddig még minden esetben elfogadták. Ha Ön külföldön tartózkodik, elég egy e-mailben átküldeni a papírokat, mi ki is postázzuk Önnek, amikor kész van. Előtte pedig már e-mailben megküldjük az elektronikus verziót, ami egy PDF fájl és tartalmazza a pecsétet, záradékot.

Mikor kell hiteles fordítás?

Idehaza akkor kérik, ha valamilyen közigazgatási szerv előtt kell ügyet intézni, a magánszférában (cégeknek) elég az általunk készített hivatalos német fordítás is, hiszen ezen is van pecsét, s mindenben megegyezik az eredeti szöveggel.

Ha minőségi német fordításra van szüksége, a Győri fordítóirodánál jó helyen jár!

Küldje el nekünk fordítandó szövegét e-mailben még ma!

Hívjon most: 06 30 2199 300!