Fordítás

Győri fordítóirodánk számos nyelven és több területen kínál minőségi fordítást, szakfordítást és lektorálást ügyfelei számára. Gyorsan, megfizethető áron dolgozunk az Ön igényeihez igazodva.

Fordítunk többek között angolul, német, olaszul, spanyolul, franciául, románul, szlovákul, lengyelül és horvátul, de más európai nyelveken is. A fordításokat megfelelő képesítéssel rendelkező szakfordítók végzik, akik az adott nyelvet anyanyelvi szinten ismerik; gyorsan, de emellett pontosan és precízen dolgoznak.

Fordítóirodánk Győrben az alábbi területeken vállal fordítást:

– általános szövegek
– weboldal fordítás
– hivatalos dokumentumok: születési és házassági anyakönyvi kivonat, személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány, érettségi, OKJ-s vagy szakmunkás bizonyítvány, diploma, oklevél, erkölcsi bizonyítvány
– műszaki szövegek: használati útmutató, kézikönyv, gépkönyv, szabadalmi leírás
– jogi szövegek: szerződés, nyilatkozat, ítélet, bírósági végzés, válási papír, gyámügyi irat, nyomozati anyag, meghatalmazás
– üzleti dokumentumok: cégismertető, cégkivonat, alapító okirat, pályázati anyag, tervdokumentáció
– gazdasági szövegek: számla, adópapír, költségvetés, éves mérleg, pénzügyi és számviteli beszámoló
– orvosi szövegek: lelet, igazolás, klinikai zárójelentés, gyógyszerleírás, kutatási jegyzőkönyv

A fordításra váró dokumentumot elhozhatja irodánkba, elküldheti postai úton vagy e-mailben is. Mi az utóbbit javasoljuk, hiszen az e-mailt perceken belül megkapjuk, így 1 órán belül már tudunk is Önnek árajánlatot küldeni. A lefordított dokumentumot visszaküldjük Önnek postán és e-mailben is, olyan formátumban amilyenben Ön kéri.

Fordítás, szakfordítás és lektorálás Győrben a minőség és pontosság jegyében!

Hívjon most: 06 30 2199 300!