Angol fordítás

Angol fordítás GyőrbenHivatalos angol fordítás készítése Győrben, gyors fordítás, elérhető árak mellett!

A győri fordítóiroda angol fordítást, szakfordítást és anyanyelvi lektorálást vállal gyorsan, a legtöbb esetben másnapra kész van a hivatalos fordítás. Nagyobb szövegek esetén is gyorsak vagyunk.

Mit tudunk fordítani?

  • általános szövegek fordítása,
  • műszaki fordítás (gépkönyv, kézikönyv, használati utasítás, biztonsági adatlap),
  • céges iratok (cégkivonat, alapító okirat, aláírási címpéldány, kamarai igazolás)
  • jogi fordítás (bírósági határozat, ítélet, végzés, válási papírok, szerződések)
  • orvosi fordítás (zárójelentés, igazolás, ambuláns lap, orvosi lelet, gyógyszerleírás).

Hívjon most: 06 30 2199 300!

Kik készítik a fordítást?

Kizárólag angol anyanyelvű fordítók, akik kitűnően beszélnek magyarul, de mégis angolul gondolkodnak. Ez a garancia a minőségi angol fordításra, hiszen magyar ember angolul tökéletes szöveget még nem alkotott. Ha Önnek fontos a minőség, akkor jól nézze meg, hogy kinek adja a szöveget angol fordításra. Nagyobb terjedelemnél érdemes lehet egy rövid próbafordítást kérni, hogy meggyőződjön róla, hogy tényleg azt kapja majd, amit szeretne.

Győri fordítóirodánk csakis olyan fordítókkal dolgozik, akik amellett, hogy rendelkeznek a fordításhoz szükséges végzettséggel, ténylegesen anyanyelvi szinten ismerik az angol nyelvet, garantálva ezzel a minőségi fordítást.

Amennyiben e-mailben rendel tőlünk angol fordítást, igyekszünk 1 órán belül megküldeni árajánlatunkat a részletekkel. Árainkat igyekszünk versenyképes szinten tartani, az elmúlt években számos kis- és középvállalkozásnak sikerült megspórolnunk egy csomó pénzt a fordítással.

Az elkészült hivatalos fordítást megküldjük postai úton és e-mailben is.

Ha minőségi angol-magyar, magyar-angol fordításra van szüksége, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Weboldal fordítás angolra

Sokat segíthet egy vállalkozásnak a weboldal angolra fordítása, hiszen ezen a nyelven szinte az egész világgal kommunikálhat, s nem csupán 10 millió magyar embert ér el. Az elmúlt öt évben számos kis- és középvállalkozás partnere voltunk ebben, a garanciát az angol anyanyelvű fordítók jelentik. Keressen meg rövidebb vagy hosszabb szöveggel minket, igyekszünk megfelelni az elvárásoknak, nagyobb anyagokat esetén is gyorsan vissza fogja kapni az angol fordítást.

Miért válasszon minket?

  • Mert gyorsak vagyunk,
  • mert az áraink a földön járnak,
  • mert nem csak fordítunk, de szeretjük is, amit csinálunk,
  • és mert ezer ügyfél nem tévedhet!

Hívjon most: 06 30 2199 300!